Duit Siling malaysia..Syiling RM 1, Syiling RM 5, Tahun 1971 , Tunku Abdul Rahman Putra
jom kenali duit syiling malaysia dh sejarah nye.
banyak lg duit syiling sye x letak kt blog ni.
banyak sangat gambar, klw korang nk tau lg korang tungu new post seterusnye =)
jom belajar kumpul duit siling.. 

Sin Chan

 
Sin Chan

Pernahkah anda terfikir ada ke Sin Chan yang betul, jadi hari ini saya nak tunjuk kan pada anda muka Sin Chan yang sebenar yang dirakam di Jepun. Tapi yang pelik dan hairannya Sin Chan ini tidak boleh bercakap melayu dan hanya cakap Jepun bila ditanya.
Muka ini saya ambil dengan seorang kawan dalam internet dan saya saja kongsikan disini untuk Senyum-Senyum dan hadiah kepada pengunjung blog ini. Tidak mustahil budak ini akan join kita punya blog nanti besar, huhuhu,,,

DuRiAn BeLaNda!!!


Sedap nye.... sape penah makn???
petua durian Belanda

Hasil penyelidikan membuktikan “pohon ajaib” dan buahnya ini :
i) Menyerang sel kanser secara efektif dan semulajadi, TANPA rasa mual, berat badan turun, rambut gugur, seperti yang terjadi pada terapi kemo.
ii) Melindungi sistem kekebalan tubuh dan mencegah dari jangkitan yang mematikan.
iii) Pesakit merasakan lebih kuat, lebih sihat selama proses perawatan / penyembuhan.
iv) Menambah tenaga dan penampilan fizikal semakin bertambah baik.
Sumber berita sangat mengejutkan ini berasal dari salah satu pengeluar farmasi terbesar di Amerika. Buah Graviola telah diuji lebih dari 20 makmal, sejak tahun 1970-an hingga beberapa tahun berikutnya. Hasil ujikaji dari ekstrak (sari) buah ini adalah :
1. Secara berkesan memilih sasaran dan membunuh sel jahat dari 12 jenis kanser yang berbeza, diantaranya kanser : Usus Besar, Payu Dara, Prostat, Paru-Paru dan Pankreas.
2. Daya kerjanya 10,000 kali lebih kuat dalam memperlambatkan pertumbuhan sel kanser dibandingkan dengan Adriamycin dan Terapi Kemo yang biasa digunakan!
3. Tidak seperti terapi kemo, ekstrak buah ini secara selektif hanya memburu dan membunuh sel-sel jahat dan TIDAK membahayakan atau membunuh sel-sel yang sihat.
Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 FiKirKan!!! All rights reserved.
Free Blogger Templates by DeluxeTemplates.net
Wordpress Theme by EZwpthemes